rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Graven 25 nens tenint sexe amb una adolescent de 15 anys als banys d'un institut

La polèmica ha sacsejat amb força Florida

Els banys d'una escola. Foto: cedida.

 

Centenars d'adolescents de Florida, als Estats Units, han fet córrer un vídeo per l'aplicació 'Snapchat' on es pot veure 25 nois entrant en un lavabo mentre una noia de 15 anys és a dins. Una bona estona després, la mateixa noia apareix afirmant haver mantingut relacions sexuals amb tots ells.

 

 

L'aplicació 'Snapchat' esborra els vídeos pocs segons d'haver estat compartits, però la policia ja s'ha posat a investigar i ha confiscat un telèfon mòbil. En un informe, confirma que una estudiant de l'institut Fort Myers del Comtat de Lee va tenir relacions sexuals amb diversos estudiants durant l'hora destinada a les activitats extraescolars.

 

Cal tenir en compte que a l'estat de Florida, l'edat legal per tenir relacions sexuals és de 18 anys, tot i que algú de 16 anys o 17 anys pot tenir relacions sexuals consentides amb parelles d'entre 16 i 24 anys. No obstant això, el sexe amb algú de 15 es considera violació de menors, explica el portal Play Ground.

 

De moment, la directora no ha pres mesures. Tot i això, ha declarat als mitjans: «Atès que els detalls de l'incident són sensibles per la seva naturalesa i involucren a la disciplina de l'estudiant, estic incapacitada per discutir-los amb els mitjans o altres pares. Lamentablement, l'incident està sent àmpliament difós en xarxes socials i mitjans. És un tema difícil com directora, i per descomptat és un tema difícil per als estudiants implicats». I encara ha anat més enllà: «L'incident d'aquesta setmana no ha de ser un reflex dels nostres esforços combinats, entre administració, estudiants i professors, per mantenir al nostre edifici i els nostres estudiants segurs i protegits. La nostra escola és un lloc segur en l'aprenentatge de l'estudiant i també després de les activitats escolars», sosté Layner.

 

Els pares, però, s'han mostrat preocupats i demanen saber «què passa al centre i què fan nens fora quan se suposa que han de ser a classe». Tot i la gravetat de l'incident, un portaveu de la policia ha declarat que molt probablement els 25 nois del vídeo no s'enfrontaran a cap acusació. La noia i la seva mare han declinat presentar càrrecs.

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris