Graven una parella fent sexe en un vol de Ryanair amb destinació a Eivissa

La parella, presumptament embriagada, va començar amb una actitud afectuosa i, minuts més tard, la jove va acabar sense pantalons damunt el seu xicot

Els passatgers d'un avió de Ryanair van viure una de les escenes més increïbles i estranyes durant un vol que havia sortit de la ciutat britànica de Manchester amb destinació a Eivissa. Tots els que estaven a bord van presenciar el moment en què una parella començava a fer sexe als seients, al costat de la resta de passatgers, tal com explica ‘Daily Mail’. Precisament va ser un passatger qui va decidir gravar l'escena. Un jove de 21 anys, Kieran Williams, es va quedar atònit en veure el que estava passant. «Els vaig sentir parlar sobre això i vaig pensar que estaven bromejant. El noi estava preguntant si algú tenia una goma», fent referència al preservatiu.

A més, el testimoni explica que es va viure una situació inversemblant: «Tots vam riure, però deu minuts més tard van començar a fer-ho. Semblava que estiguessin molt borratxos i van atreure tota l'atenció de l'avió». També puntualitza que la resta de passatgers va observar com la dona s'abaixava els pantalons i es posava a sobre el seu xicot. Williams diu que es va quedar al·lucinant en veure el que estava passant i per això va treure el seu telèfon mòbil per gravar-ho tot, ja que mai no havia vist res semblant.

El jove també denuncia que una dona que estava asseguda al costat de la parella va demanar-li a la tripulació si es podia canviar de lloc, però ningú no li va fer cas ni tampoc no van fer parar la parella, que van continuar fent sexe. Un portaveu de Ryanair ha donat la cara per l'empresa i ha explicat que investigaran els fets, perquè als seus avions no es permet trencar les regles o tenir un comportament inadequat.


Comentaris

envia el comentari