rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un grup anarquista reivindica l'incendi d'una quarantena vehicles estacionats prop del Parc Güell

En un comunicat, expliquen que la intenció era calcinar un cotxe de Prosegur però que el foc, "sempre impredictible", es va escampar a la resta

La imatge de l'incendi. Foto: Mossos d'Esquadra

 

El grup anarquista Individualidades por la Dispersión del Caos ha reivindicat en un comunicat a Internet l'autoria de l'incendi que el passat 26 de gener va calcinar una vintena de vehicles estacionats a l'Avinguda Coll del Portell, a tocar del Parc Güell, va afectar parcialment una vintena de cotxes més. En el comunicat, signat el passat 10 d'abril, el grup explica com l'objectiu era cremar un vehicle de l'empresa de seguretat Prosegur col·locant pastilles d'encendre sota els pneumàtics de davant i darrera, però que el foc, "sempre impredictible", es va escampar als altres vehicles estacionats, una circumstància el grup no lamenta. "De fet, ens n'alegrem i reivindiquem la destrucció total o parcial dels 40 vehicles", subratllen.

 

 

"La 'cultura' de l'automòbil, el seu estúpid culte i consum, tan arrelat a les masses, es fa a expenses d'una cada vegada major degradació i destrucció de la natura salvatge. Si ells no tenen consideració d'aquest fet, nosaltres tampoc tenim consideració a l'hora de cremar les seves odioses màquines", assenyala el grup en un extens comunicat que analitza la situació general de la societat.

  

  

  

  

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris