Hiba Abouk torna bojos als seus fans amb una fotografia amb poca roba a Instagram

L'actriu d''El Príncipe' no deixa a ningú indiferent amb aquestes suggerents fotografies

 

 

Hiba Abouk, la bellíssima actriu que té enamorat al món sencer, torna a sorprendre amb una fotografia amb poca roba. Ja ho feia fa poc, amb unes imatges que van causar furor i van deixar a tots els seus seguidors al·lucinant i, ara, no ha volgut esperar-se i ha repetit.

 

L'actriu escrivia a la seva foto d'Instagram. «En aquest mes de desembre, desafio al fred de la mà de Félix Valiente per gqspain. Feliç dissabte a tots!». De les seves paraules s'entén que Hiba té una forma molt peculiar de combatre el fred, una forma estranya però de la qual ningú té queixa.

Una imatge especial per donar la benvinguda al fred

En la fotografia, coberta amb un sensual filtre en blanc i negre, Hiba apareix amb mig cos tapat i mig cos completament nu, oferint un contrast tan impactant com eròtic. La part coberta la mostra en una actitud relaxada, amb un abric negre estratègicament col·locat; mentre que en la part nua, Hiba es cobreix el pit.

En la imatge, no han estat els pocs els que s'han parat a comentar, escrivint coses tals com: «Bella, espectacular», «preciosa, impactant, eròtica, bella, atractiva i perfecta» o «mare meva», entre altres.

Fa poc, l'actriu va compartir a través del seu compte d'Instagram una altra fotografia en la qual se la podia veure sense roba de cintura per a dalt, però tapant-se els seus pits amb els braços. Una imatge que va revolucionar les xarxes socials i que va comptar amb nombrosos comentaris i més de 30.000 m'agrada.
 

 

La fotografia de Hiba Abouk desnuda
La fotografia de Hiba Abouk nua | Instagram

La fotografia va ser feta pel fotògraf Félix Valiente, qui també va publicar la fotografia en el seu compte professional d'Instagram, al costat de la d'altres actrius o persones públiques com Cristina Pedroche, Paula Echevarría o Elsa Pataky.

L'actriu ja ha protagonitzat imatges com aquestes en altres ocasions. Aquest mateix estiu Hiba va realitzar una sessió de fotos en la qual també apareixia nua i únicament vestida amb una gorra que li tapava la cara. Va ser durant unes vacances a Tunez.

Però no únicament s'atreveix amb les fotos professionals, fa poc també va publicar en el seu compte d'Instagram una imatge en el llit en la qual es podia veure que no portava roba, almenys en la part superior del seu cos. Aquesta fotografia també va provocar una gran revolada entre els seus seguidors que no van deixar de comentar i donar-li 'm'agrada' a la publicació.

 

 

HAPPY BDAY TO ME

Una publicación compartida de Hiba Abouk (@hiba_abouk_) el

 Comentaris

envia el comentari