Hillary Clinton torna a crear debat per la «substància verda» que escup durant un míting

El moment ha causat debat a les xarxes socials, on els usuaris han inventat tot tipus de teories

El moment en què Hillary Clinto expulsa la substància sospitosa.| Cedida.

 

La campanya de les eleccions a la presidència dels Estats Units ha tornat a deixar un moment d'aquells que els candidats recordaran durant anys. En aquesta ocasió, les xarxes s'han centrat en una imatge curiosa que va passa aquest passat dilluns en un míting que donava la candidata demòcrata Hillary Clinton a l'Estat d'Ohio. 

Durant el seu discurs, Clinton va patir un important atac de tos que va obligar a la demòcrata a beure aigua en diverses ocasions. En una d'elles, es pot veure com la candidata escup dos misteriosos elements verds dins de l'aigua. Les xarxes no han trigat a elaborar diverses teories sobre l'origen d'aquesta «substància». Encara que molts asseguren que són dues pastilles per a la tos, hi ha els qui afirmen que podria tractar-se de mocs, sang i fins i tot que es tracta de la «massa» o el diable «intentant sortir».

Clinton, intentant treure importància a l'assumpte, va tractar d'explicar l'atac de tos assegurant que era provocat pel seu adversari polític. «Cada vegada que penso en Trump, m'entra al·lèrgia», va dir Clinton, segons informen mitjans americans. 

Aquesta nova «indisposició» se suma als debats i especulacions sobre la salut de Clinton dels darrers mesos de campanya i que els demòcrates atribueixen als seus rivals republicans com a font principal.  Un altre d'aquests moments va ser l'aparició d'un vídeo on la candidata demòcrata mou el cap de forma exagerada, amb el qual es va arribar a especular que tenia problemes mentals.


Comentaris

envia el comentari