ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

Un total de 13 acusats per segrestar, torturar i violar una menor al Marroc

Els agressors violaven a la menor per torns, la torturaven cremant-la amb cigarrets i li tatuaven insults a la pell

Imagen de archivo de una menor
Imatge d'arxiu d'una menor | Cedida.

El diari 'Al Ahdaz al Magrebiya' va informar el passat dimarts 21 d'agost sobre el cas d'una menor d'edat que va ser segrestada, torturada i violada durant un mes en un poble del Marroc. Segons va denunciar l'Associació per al desafiament de la igualtat i la ciutadania, els autors dels fets són almenys 13 joves que van tenir la noia retinguda en contra de la seva voluntat en una casa d'Ulad Ayad, municipi situat a la província de Beni Melal al centre del Marroc.

La policia ja va detenir vuit dels agressors, tot i que encara continua buscant-ne els altres cinc, segons va explicar Buchra Abdu, fundadora de l'associació, després d'aconseguir la informació de l'entorn de la víctima. Els agressors violaven a la víctima per torns, a més també la cremaven amb cigarrets i li tatuaven insults per diferents punts de la pell amb algun objecte punxant.

La família no va denunciar la seva desaparició

La mare va ser qui va posar la denúncia, però només un cop els captors van alliberar la seva filla. La noia va desaparèixer un mes abans del mes de Ramadà però llavors la família no va posar cap denúncia pel seu segrest. En opinió d'Abdu, aquest fet s'explica per la por que tenen molts habitants de les regions rurals del Marroc envers la policia.

Ara l'associació té previst proveir d'un advocat a la víctima i es personarà com a part civil en la defensa de la menor, davant d'«un dels esdeveniments més salvatges que m'ha tocat veure» segons va explicar Buchra Abdu.

Ulad Ayad, municipi de la província de Beni Melal al centre del Marroc
Ulad Ayad, municipi de la província de Beni Melal al centre del Marroc | Catalunya Diari
 

Absolt d'un intent de violació a l'Empordà

Un home acusat d'intent de violació d'una dona a Torroella de Montgrí, municipi del Baix Empordà, va ser absolt per l'Audiència de Girona, ja que la suposada víctima va explicardurant el judici una versió completament diferent de la que ja havia donat amb anterioritat.

Per tant, el tribunal va decidir no condemnar l'acusat perquè la fiscalia, en canviar l'hora i el lloc dels suposats fets, hauria «vulnerat el principi acusatori» i perquè va considerar que el testimoni de la dona «no és creïble».


Comentaris

envia el comentari