L'hotel de Messi a Eivissa acull una festa sexual lèsbica aquest cap de setmana

El complex tanca durant quatre dies en exclusiva per poder celebrar l’esdeveniment

Leo Messi és propietari d'un hotel a Eivissa
Leo Messi és propietari d'un hotel a Eivissa | CatalunyaDiari.cat

L'hotel MiM Eivissa Es Vivé, propietat de Leo Messi, acull aquest cap de setmana una festa sexual lèsbica organitzada per Skirt Club, un grup privat amb més de 10.000 integrants que organitza aquest tipus de festes per tot el món. Es tracta d'un club format únicament per dones «homosexuals, bisexuals i heterosexuals curioses» que volen experimentar sexualment amb altres dones.

En aquests esdeveniments privats exclusius «dissenyats per dones, per a dones» es posen en pràctica tota mena de jocs eròtics, s'ensenyen noves tècniques sexuals per posar en pràctica en parella o en grup i es practica sexe. Ja se n'han celebrat en ciutats com Nova York, Berlín, Viena o Londres, tot i que cap d'elles durarà tants dies com la que se celebrarà a l'hotel de Messi, que tancarà en exclusiva del 18 al 21 d'octubre per poder dur a terme l'esdeveniment.

Skirt Club va nàixer a Londres l'any 2014 amb l'objectiu d'arribar a l'empoderament sexual de les dones i organitzar esdeveniments on poguessin mantenir relacions sexuals de forma tranquil·la i segura. Aquestes festes són cada vegada més populars entre el sector femení i la que se celebrarà a l'hotel de Messi serà la primera que es tindrà lloc a Espanya.

La festa, però, ja havia estat organitzada abans que l'argentí comprés el recinte el passat mes de març i havia estat anunciada pel mateix Skirt Club l'agost de 2017. Skirt Club també vol celebrar aquestes festes a Madrid o Barcelona, tot i que encara no han pogut arribar a cap acord per fer-ho.

La faceta hotelera de Leo Messi

El futbolista del Barça va adquirir l'hotel Es Vivé d'Eivissa el passat mes de març. Es tracta d'un recinte inspirat en els anys 40 i que ha rebut diversos premis de prestigi com l''European Property Awards', al millor disseny europeu entre els anys 2016 i 1017. Es troba a només 50 metres de la platja, a la zona de Ses Figueretes, una de les zones més exclusives de l'illa.

L'hotel a Eivissa se suma al que l'argentí va comprar l'any passat a Sitges, un complex de 4 estrelles, 77 habitacions i ubicat a segona línia de platja al costat de l'hotel 'Calípolis'. Tots dos recintes són gestionats pel Grup Majestic. A més, Leo Messi també és propietari de l'Edifici Rostower, ubicat a l'Eixample de Barcelona.


Comentaris

envia el comentari