Indignació per un espectacle eròtic en un local de Mataró

Les xarxes socials s'han omplert de crítiques contra el local per utilitzar un reclam publicitari sexista

Quatre noies van realitzar sexe oral en un local de Mataró davant dels clients | Arran

Polèmica per un espectacle eròtic al local The Bot, al polígon Pla d'en Boet de Mataró, que va tenir lloc el passat dissabte 14 de gener. Un show en què quatre noies van practicar sexe oral entre elles sobre les taules, a tocar dels clients, com a reclam per aconseguir més gent al seu bar. Les xarxes socials es van omplir de fotografies i vídeos dels fets, i el perfil de Facebook del local està ple de queixes.

  

Segons el Tot Mataró, els propietaris van respondre a l'allau de crítiques amb un comunicat a través d'aquesta xarxa, però que van esborrar posteriorment. En aquest text demanaven disculpes per l'actuació. «No sabíem que es faria aquest tipus de xou, va ser una sessió conjuntament amb Bullpark i ens van informar que seria un ball eròtic amb roba, al veure que no era així ho vam anul·lar tot», van assegurar. Aquest dilluns han decidit publicar una nova nota en què volen defensar-se de les acusacions:

L’organització juvenil independentista Arran Mataró ha denunciat els fets en un comunicat i ha lamentat que aquests espectacles «objectivitzen el cos de la dona, presentant-lo com un producte més a consumir». A més, consideren que ajuden a «perpetuar la cultura de la violació i un model d’oci nocturn basat en la mercantilització de les dones». Altres organitzacions com la coordinadora Mataró lliure de sexisme i Jovent Mataroní també han denunciat aquesta pràctica, que asseguren és una pràctica masclista més de les que s’utilitzen en forma de reclam publicitari en aquesta zona d’oci nocturn de Mataró.

L'espectacle ha general múltiples crítiques | Arran

 


Comentaris

envia el comentari