TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

MÉTEO

⛈ Alerta màxima a Catalunya: comença la llevantada més forta de l'any

Internet i les xarxes socials, contra la propaganda electoral

Un missatge s'ha tornat viral

La propaganda electoral omple milions de bústies durant la campanya. Foto: 20 minutos

 

Les noves eleccions espanyoles que se celebraran el proper 26 de juny han generat molta indignació entre alguns sectors de la ciutadania per culpa de l'alt cost que suposaran per a les arques públiques, vora 140 milions d'euros.

 

A les xarxes socials ja es deixen sentir les queixes i les protestes contra aquesta acció, i un missatge s'està convertint en viral, de manera que molts usuaris l'estan compartint als seus murs o piulant al seu compte de Twitter. És aquest:

 

"NO vull rebre ni un sol sobre amb publicitat ni paperetes electorals! Ja les agafaré en el col·legi electoral. I menys encara quan sé que això pot costar 140 milions d'Euros !!! Millor invertir-los en ajudar a famílies, en sanitat obrint quiròfans, en investigació ... invertir-ho en alguna cosa que SÍ que valgui la pena i no a omplir les nostres bústies de paperetes que acabaran a les escombraries... Els partits que deixin paperetes de propaganda electoral a la meva bústia quedaran automàticament fora de les meves opcions de vot. Si hi estàs d'acord, passa-ho, enganxa-ho al teu mur, tuiteja-ho... A veure si es fa viral i se n'assabenten els partits."

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris