ÚLTIMA HORA

Trets i càrregues dels Mossos a Barcelona

ARA MATEIX

Cremen cotxes al centre de Barcelona

Investiguen una violació de 30 homes a una menor d'edat

Els fets van passar al Brasil

Una imatge d'arxiu. Foto: cedida.

 

La policia de Brasil investiga l'origen d'un vídeo on es veu una noia de 17 anys despullada i adormida en un llit. Els experts en delictes informàtics de Rio de Janeiro segueixen la pista d'aquestes imatges, on la menor apareix com si estigués sedada.

 

El vídeo ha estat compartit milers de vegades a les xarxes socials, commocinant l'opinió pública brasilera. El diari O Globo assegura que un dels internautes va explicar que 30 homes van violar aquesta noia: "Van pastar a la noia, ho entens?", deia en un comentari. La policia segueix la sospita de tres joves, que són els que van divulgar el vídeo. Segons El Mundo, serien originaris de la zona oest de Rio de Janeiro, i un d'ells vindria d'una de les faveles.

 

Fins a 800 persones van denunciar lesi matges a la policia. De moment, les autoritats no han desvelat el nom de la víctima ni han explicat en quin moment es troben les investigacions. Ara bé, tot sembla indicar que un dels agressors ja estaria identificat, ja que se li pot veure la cara durant la gravació.

 

Comentaris