rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Irene Junquera revoluciona als seus seguidors publicant un vídeo despullada a la dutxa

Molts dels seus seguidors a Twitter es van fer ressò del descuit
Imatge d'arxiu d'Irene Junquera | Irene Junquera

 

Irene Junquera ja sap que les xarxes socials són perilloses. La periodista espanyola, de fet, ha exemplificat sense voler-ho una d'aquestes situacions incòmodes provocades per les xarxes. I és que Junquera va cometre un error irreparable després de publicar una fotografia al seu Instagram.

 

La periodista, de 32 anys, va optar per publicar una 'story' a la xarxa fotogràfica per excel·lència. Davant els seus més de 200.000 seguidors, de fet, aquesta va penjar una imatge on, en teoria, la col·laboradora de 'Zapeando' només volia ensenyar els peus en remull. «I ara, aigua gelada per recuperar-se», publicava la presentadora abans que els seus seguidors fessin ressò del seu 'descuit'.

La carxofa de la dutxa traeix Irene Junquera

No obstant això, l'expresentadora de 'Punto Pelota' i actual la col·laboradora de ‘Los lunes al gol’ no va veure que la carxofa de la dutxa —feta d'un material reflector— mostrava més del que, segurament, hagués volgut ensenyar Irene Junquera.

 

La imatge, però, només va ser durant uns instants a la xarxa. I és que la presentadora, conscient del seu error, va esborrar la instantània ràpidament. Tot i això, al segle XXI és impossible que aquests detalls passin inadvertits i, per això, molts dels seus seguidors a Instagram van optar per fer captures de pantalla del succés

 

 

Totalment despullada

La reportera de ‘Zapeando’, ‘El Chiringuito’ i ‘Punto Pelota’ va errar clarament. Per això, molts dels seus seguidors a les xarxes van recordar-li el succés a Junquera fent públiques les captures i tot tipus de comentaris sobre el seu descuit. 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris