rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Possible onada de calor a partir de Sant Joan a tot Catalunya

Javier Mascherano escriu un conte sobre Tito Vilanova

Es titula «Eterno»

El futbolista blaugrana Javier Mascherano. Foto: FCB

 

«La escena se desarrolla antes del entrenamiento de la tarde de uno de eso clubes más grandes del mundo. El equipo de los sueños, en el que todos quieren jugar. Pero poco importan ahora el fútbol, los logros, los sueños de cada uno. Nada tiene sentido, salvo la imagen del hombre parado frente a sus jugadores, que lo miran petrificados, apenas oyendo lo que sigue de la noticia». Aquest és un dels fragments del conte que ha escrit el jugador del Barça Javier Mascherano.

 

Tal com explica Mundo Deportivo aquest dimecres, a Buenos Aires es presenta avui el llibre «Pelotas de papel», de Planeta, que recopila 24 contes escrits per 24 futbolistes diferents. Al llibre, Javier Mascherano ha escrit «Eterno», un conte que explica sense donar noms com els jugadors del Barça van viure la malaltia de Tito Vilanova, que li va acabar costant la vida.

 

 

El mateix futbolista publicava fa uns dies una piulada agraint la seva participació en la iniciativa, d'índole solidària, que recapta fons per la Fundació Sí, destinada als més necessitats:

 

 

 

El conte relata la tarda d'entrenament en què Tito Vilanova els dóna la notícia de la seva malaltia i les converses entre jugadors preguntant-se per què Tito té càncer i per què just en el moment en què és l'entrenador del Barça.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris