Joaquín Prat trenca el seu silenci sobre l'arrest del marit d'Ana Rosa Quintana

El presentador de 'El programa del Verano' ha dit que vol que «tot li surti bé» a Juan Muñoz

Joaquín Prat en el plató de 'El Programa de Ana Rosa'
Joaquín Prat al plató de 'El Programa de Ana Rosa' | Telecinco

Joaquín Prat no està tenint el millor dels seus estius substituint a Ana Rosa Quintana com a presentador del programa matinal de Telecinco. Són ja unes quantes les polèmiques que s'han viscut al plató de 'El programa del Verano' i l'última tenia molt a veure amb la que és la conductora habitual de l'espai televisiu. Fa pocs dies es coneixia la detenció del marit de Quintana, Juan Muñoz, i en el que és el seu programa no se'n va parlar.     

Han hagut de passar bastants perquè Prat es pronunciés per primer cop sobre la detenció de Muñoz. Segons recollia el diari digital 'El Español', Joaquín Prat va dir el següent sobre l'arrest de la parella sentimental d'Ana Rosa: «Són els meus amics i només desitjo que tot surti bé». Aquestes paraules les hauria dit en un acte on recollia el premi a mallorquí de l'estiu, per l'estima mostrada cap a l'illa.  

Primeres paraules sobre la detenció de Juan Muñoz

'El programa del Verano' va guardar silenci el matí en què Juan Muñoz ingressava a presó per haver comès presumptament diversos delictes de descobriment i revelació de secrets i extorsió, encara que seria posat en llibertat hores després.  

Joaquín Prat va estar tot el programa sense fer cap tipus de referència a la qual era la notícia del dia. El programa es va acabar i el presentador només va dir les següents paraules per acomiadar-se: «Demà t'ho seguirem explicant. Tot, però tot en el moment oportú».

Imagen de archivo de Ana Rosa Quintana y Juan Muñoz
Imatge d'arxiu d'Ana Rosa Quintana i Juan Muñoz | Cedida

 

Un dels convidats que va participar en el programa aquell matí va ser una de les primeres persones que va ironitzar sobre el tractament que va fer el programa sobre l'empresonament del marit de la presentadora. Agustín Martínez, advocat de tres dels cinc membres de 'La Manada', li deia a Prat que no parlava del que volia sinó del que li deixaven parlar. El conductor de 'El programa de Verano' es va defensar dient que era un professional però que havia de donar la cara per la seva gent. 

Ana Rosa va enviar un comunicat sobre la detenció 

Amb un comunicat, va ser com Ana Rosa Quintana va voler parlar sobre com havia viscut la detenció del seu marit. En el comunicat, expressava que els dos últims dies havien estat plens d'incertesa però que ara es trobava més tranquil·la. Quintana deia també, sobre els càrrecs a què s'enfronta el seu marit, que «hem de ser prudents» i va confirmar que quan tot es resolgui «estarem allà per a explicar-ho».


Comentaris

envia el comentari