ÚLTIMA HORA

Trets i càrregues dels Mossos a Barcelona

Jorge Fernández mostra sense voler les seves parts íntimes a la platja

El presentador es trobava a la platja practicant paddleboard
Portada de la revista 'Cuore' | Cuore

 

Jorge Fernández va patir un petit descuit a la platja i va deixar a la vista de tots durant uns segons les seves parts més íntimes. El presentador de 'La ruleta de la suerte' acabava de practicar paddleboard quan va sortir de l'aigua i va haver d'eixugar-se i canviar-se de roba, tal com recull la revista 'Cuore'

  

  

Semblava que el presentador ho tenia tot pensat per no sofrir un incident d'aquest tipus, però canviar-te el banyador a la platja, a la vista de tothom, mai és tasca fàcil i qualsevol moviment desafortunat pot trair-te.

És el que li va passar a Jorge Fernández. Es va posar una dessuadora que li tapava el cos, des de les espatlles fins a les cuixes, d'aquesta forma podia treure's el neoprè que portava posat sense que se li veiés res, o aquesta era la seva idea, potser per a això la dessuadora hauria d'haver estat una mica més llarga.

 

El presentador d'Antena 3 va aixecar la cama més del compte en treure's el neoprè per les cames de tal forma que el seu membre va quedar exposat i les càmeres el van enxampar. La revista 'Cuore' ha publicat la seva fotografia en portada.

 

Jorge Fernández, feliç

Malgrat això, segur que aquest petit incident no ha afectat massa a la felicitat de Jorge Fernández, que viu ara un gran moment professional. El seu programa va batre rècords d'audiència aquest novembre, aconseguint l'emissió més vista des del febrer passat i tancar el mes com a líder de la seva franja.

Comentaris