IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'home amb els genitals més grans del món s'opera per poder caminar

Després de guanyar el rècord mundial es va operar per posar solució al seu problema.

Probablemente el icono número uno en lo que respecta a genitales grandes.
Probablement la màxima icona pel que fa a genitals grans. | Imatge de: El Negre de Whatsapp.

Un dels somnis de tot home és tenir un membre d'una grandària considerable amb el qual esperarien poder donar més plaer a les dones. El que no admeti que mai ha desitjat comptar amb un prodigi de la naturalesa així entre les cames, bé és perquè està ja molt dotat o perquè l'avergonyeix reconèixer-ho. S'ha considerat erròniament que un penis major és sinònim de més habilitat al llit, encara que res més lluny de la realitat.

Sigui com sigui, un aparell gran sempre ha contribuït a millorar l'autoimatge dels homes, com un exemple més amb el qual delectar-se de la seva virilitat i mostrar-la al món marcant paquet. No obstant això, i encara que sorprengui molts, de vegades un penis gran pot ser un absolut emprenyament. I si no que l'hi preguntin a Horace Owiti Opiyo, que fins a no fa molt ostentava el curiós rècord de posseir els genitals de major grandària mai registrats al món. Vegem qui és aquest jove i com ha pogut obrar-se el «miracle?».

 

Qui és Horace Owiti Opiyo?

El desgraciat protagonista d'aquesta història és un jove de 20 anys originari de Kenya, anomenat afectuosament Forence. A l'edat de 10 anys, va sentir per primera vegada un embalum estrany a les seves parts nobles. Estranyat, va anar a un metge perquè li extirpessin a l'indesitjat hoste.

 

No va trigar massa a tornar a sentir que hi havia alguna cosa que no havia d'estar allà a baix; el que va acabar confirmant quan va veure que els seus genitals no deixaven de créixer desmesuradament fins que van arribar a aconseguir el metre de longitud i els cinc quilos de pes.

 

Al final, la situació era tan insostenible, que Horace no podia portar una vida normal: amb prou feines podia caminar, ni portar pantalons, es va veure forçat a deixar l'escola i a recloure's a casa seva per no ser objecte de mirades indiscretes o burles.

 

Com van poder créixer tant els seus genitals?

Pel que sembla, el motiu que va provocar tal inflamació va ser la picada d'un mosquit quan Horace tenia deu anys. Ja en aquella època (2006), va haver de sotmetre's a una cirurgia per extreure el quist. Quan semblava que havia passat tot, el seu penis i testicles van començar a inflamar-se sense mesura.

 

El motiu? La petita bestiola havia post ous a l'interior de la seva borsa escrotal. En fer eclosió les larves i anar creixent, a poc a poc van anar obstruint els conductes de drenatge de líquids del cos, la qual cosa va fer que aquests s'anessin acumulant a l'interior perquè no podien ser expulsats.

 

Aquí apareix el cas de Horace. Advertim que es mostren imatges completament explícites:

L'habilitat d'un veí va posar fi al descomunal penis

Gràcies a la publicació a Facebook que va fer un veí de Forence, va poder revertir-se la situació. Una de les persones que van veure la publicació va ser la dona del governador del lloc, que va demanar immediatament que un metge emetés un diagnòstic sobre què li passava al noi.

 

Segons sembla, Forence patia una condició que es coneix com a «linfedema» o també, mitjançant un nom que deixa menys a la imaginació: «elefantiasis escrotal». En resum, acumulació de líquids en una zona del cos. En el seu cas, produïda per les cries de mosquit.

 

Una vegada identificat el problema, el noi va ser intervingut dues vegades. En la primera van extreure la pell sobrant i es van desfer dels cinc quilos de pes extra que hi havia als seus testicles. La segona operació va servir per reconstruir el seu penis perquè tingués un aspecte normal.

 

La vida de Horace amb un penis normal

Només sortir del quiròfan, el jove va assegurar sentir-se completament alleujat. Evidentment, va notar que s'havia tret un pes de damunt i que es notava «més lleuger».

 

Ara que ha recuperat la seva vida, diu que el que vol és centrar-se en els seus estudis i en les activitats que més li agraden: jugar a la pilota, córrer o nedar... Sense ànim de frivolitzar amb l'assumpte, però segur que cap més?


Comentaris

envia el comentari