IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La bonica història d'amistat entre un nen i un gos

Els fets han passat als Estats Units

El passat 30 de maig la Hollie Breaux va compartir un entranyable vídeo al seu mur de Facebook que després de conèixer-se el desenllaç ràpidament s'ha fet viral. La Hollie va decidir posar càmeres de seguretat al seu garatge, i després de veure què havien gravat durant alguns dies se'n va adonar d'una escena que cada dia es repetia sense que ella en tingués coneixement. Un nen dia rere dia passava per davant de casa seva, deixava tirada la seva bicicleta, i entrava corrents per fer-li abraçades i petons al gos de la Hollie, i fins i tot algun dia jugar molt ràpidament amb ell. Després, el nen marxava escopetejat com si fos conscient que estava fent una cosa mal feta.

En veure aquesta preciosa escena la Hollie va penjar un dels vídeos al seu mur de Facebook on es veu el nen abraçant el gos amb el següent text: «Atenció veïns! Algú coneix aquest nen tan adorable? De tant en tant passa per la meva casa amb la seva bici i va corrents a abraçar o jugar amb el meu gos, però sempre marxa rapidíssim com si no hagués d'estar allí! Només vull dir-li que és molt benvingut a quedar-se jugant amb el meu gos tota l'estona que vulgui, a ella li encanta l'atenció».

El vídeo va córrer primer entre els veïns i la mare del nen ràpidament el va veure. Era en Josh, el fill d'una veïna que va deixar un missatge també a Facebook dient que primer no li va agradar veure com el seu fill entra en cases que no són d'ell, però tot seguit va explicar que és un apassionat dels gossos i que això feia impossible que es pogués enfadar amb el seu fill. També va explicar que feia un any que s'havia mort la gossa del Josh, la Bella, i potser la Dutchess (la gossa de la seva veïna) li havia ajudat a omplir aquest buit. Des de que aquests dos amics anònims han estat identificats, ara cada dia en Josh passa a veure la Dutchess per jugar amb ella i fins i tot fer-se algunes fotografies. 


Comentaris

envia el comentari