rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La brillant resposta de l'autora de Harry Potter a un fan que pateix depressió

JK Rowling va tocar fons abans de crear una de les ses sagues més exitoses de la història

L'escriptora JK Rowling. Foto: cedida.

 

J.K. Rowling és probablement una de les autores més conegudes dels darrers 20 anys al món. Com a creadora de la saga Harry Potter és una de les escriptores més cèlebres. És lògic, doncs, que tingui milions de fans d'arreu del món i que molts hagin crescut amb ella i coneguin detalls de la seva vida, com ara que patís una profunda depressió just abans d'escriure el primer llibre de Harry Potter.

 

La seva vida, com explica el portal Cribeo, no va ser pas senzilla: va haver de treballar com a investigadora per l'ONG Amnistia Internacional i va veure com la seva mare moria al mateix moment que el seu marit marxava de casa. Podríem dir que estava al llindar de la pobresa quan va néixer la seva filla. Llavors av tocar fons i va ser quan va néixer el personatge que l'ha portat a la fama eterna.

 

L'autora és molt prolífica a les xarxes socials i acostuma a respondre els seus fans. Tot just ara farà gairebé un any, va rebre una pregunta que ara s'ha convertit en viral. Un usuari li va preguntar què li diria a algú que ha perdut l'esperança i que es vol donar per vençut. L'autora li va enviar tres fotografies que sense comptar amb cap paraula ens transmeten emocions plenes de vida:

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris