rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La carta a Mariano Rajoy sobre el mercat laboral que has de llegir

Reflexiona al voltant de la reforma laboral i la seva experiència personal

Un oficina de l'atur a finals del 2010. Foto: ABC.

 

Liliana Claramunt ha escrit una carta al diari El Periódico que ha causat furor a les xarxes socials. En el text recorda les paraules de Mariano Rajoy, que assegura no voler tornar al 2011 en referència a la reforma laboral. La seva reflexió no us deixarà indiferent:

 

"Mariano Rajoy ha dit: "Seria un error descomunal fer foc nou de les reformes i tornar al 2011. No hi ha espanyol en el seu judici que vulgui tornar al cim de la crisi". Rajoy s'equivoca: jo vull tornar al 2011. Llavors jo tenia feina, un molt bon treball, fix, ben pagat, amb bones companyes. Feia 26 anys que treballava sense arribar tard, sense problemes i amb només dues baixes en tots aquests anys.

Al president en funcions li he d'agrair que em fessin fora amb un ERO que, a causa de la seva reforma laboral,  l'empresa no va haver de justificar, i que em paguessin molt menys del que em corresponia (l'empresa, poc temps després d'acomiadar-nos, va contractar gent nova a través d'una ETT). També li agraeixo que a l'atur no m'hagin pagat el 70% que em corresponia, ja es va preocupar ell de rebaixar-ho també."

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris