IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La carta d'aniversari d'una mare al seu fill que va desaparèixer fa 26 anys

El seu fill Jacob, d'11 anys, va ser segrestat davant d'una botiga. La família Wetterling segueix buscant-lo 26 anys després, però no ha aparegut mai

Imatge de Jacob, mesos abans de desaparèixer. Foto: Cedida.

 

 

El 22 d'octubre de 1989 serà un dia que sempre recordarà Patty Wetterling. Aquell tarda d'octubre, el seu fill Jacob, d'11 anys, va ser segrestat davant d'una botiga del seu poble. Jacob mai va ser trobat, encara que la seva família encara manté l'esperança. Fins i tot, han desenvolupat un retrat sobre l'aspecte que Jacob tindria en l'actualitat.

La mare, cada any recorda especialment al seu fill el dia del seu aniversari i, en aquesta ocasió, va decidir fer-ho escrivint una carta realment commovedora. En ella, la mare expressa el desig que tots els nens perduts apareguin algun dia, amb l'ajuda del Centre de Rescat Jacob Wetterling, creada per ells mateixos, després de la desaparició del seu fill o altres organitzacions. També espera que cada vegada més persones s'involucrin per posar fi a l'abús i el segrest infantil. Aquí teniu la carta:

«Feliç aniversari Jacob!

Els aniversaris se suposa que haurien de ser una festa plena de riures, pastís, gelat, d'amics cantant i jugant. Però aquest any no serà així, una altra vegada... Com desitjo abraçar-te amb els meus braços i fer-te una fortíssima abraçada! He vist el vídeo del teu últim aniversari una vegada i una altra. Vam llogar aquell lloc que tant t'agradava. Tu i Aaron vau anar directament a la piscina i us alternàveu per tirar-vos a la part més profunda. Va ser molt divertit!

Vull que sàpigues que des que et van separar de nosaltres, persones de tots els llocs t'han estat buscant, resant pel teu benestar i esperant respostes. L'última tardor, 26 anys després, les notícies sobre possibles pistes de la teva desaparició van ser cobertes pels mitjans de comunicació de la regió, després de tant temps les persones segueixen preocupant-se per tu. Hi ha moltes més persones bones que dolentes al món i encara existeix esperança.

El meu desig d'aniversari és que tornis a casa. Necessitem trobar-te. Tinc un altre desig per a cada nen que està fora de perill a casa seva, i és que mai hagin d'experimentar un segrest o abusos sexuals de cap tipus.

Estem treballant en la prevenció d'aquestes situacions tan bé com podem perquè és tan injust, tan horrible... Recordo quan et molestaven les coses injustes. A mi també em molesten.

Espero i reso perquè la gent et recordi cada 17 de Febrer i que cada pare abraci al seu fill fortament, després li digui com l'estima i que jugui amb ell. Desitjo també que els pares recolzin a les organitzacions que ajuden en la cerca de nens perduts com tu.

Avui dia, li oferim a tothom que participi com a voluntari, que vagin als esdeveniments, que donin suport econòmicament a les organitzacions i que comparteixi la informació. De vegades els abusos o segrestos de petits apareixen en les notícies, llavors ens adonem que necessitem les agències i els experts en la cerca de menors. Ells estan per ajudar-nos, així que hem d'ajudar-los també.

I una altra vegada, un 17 de febrer, encendrem les espelmes, prepararem el teu menjar favorit, farem un pastís i agrairem a Déu el regal d'haver-te tingut.

T'estimem Jacob i mai pararem de buscar-te!

Espero que tinguis un feliç aniversari...

Mamà.»


Comentaris

envia el comentari