La carta d'una treballadora de Vueling als passatgers indignats

S'ha fet vieral en poques hores

Vueling.

El caos de Vueling ha acaparat notícies i portades els darrers dies. Alguns treballadors han demanat que es reforcin les mesures de seguretat, ja que asseguren que han augmentat les agressions als treballadors de la companyia. Una treballadora, que no ha volgut revelar el seu nom, ha volgut explicar com se sent en un carta a El Periódico:

«Hola a tots!

  

  

Vagi per davant i primer de tot, el meu més sentit condol a les famílies dels morts en els atemptats d'Istanbul i els meus desitjos d'una ràpida recuperació de tots aquells que van resultar ferits.

  

  

Dit això.

  

  

Molt es parla aquests dies de la situació que s'està vivint a l'aeroport de Barcelona, ​​així com en els altres aeroports on opera, amb la cancel·lació, retards i 'overbookings' de certa companyia aèria, al que cal sumar també les vagues contínues dels controladors aeris francesos que, a més, ajuden a agreujar el problema ... I, compte, amb això no justifico en cap moment res de l'anterior, que està clar que es deu a la mala gestió d'aquesta companyia. Passatgers perjudicats, cues per tot arreu, retards i més retards i sobtades cancel·lacions.

  

  

La situació és horrible per als passatgers, això és innegable ... No crec que cap dels que treballem en un aeroport no empatitzi i se solidaritzi amb ells ... Som éssers humans i ens dol veure les situacions que es creen i que ens agradaria solucionar amb rapidesa i de cop ...

  

  

No obstant això, senyors passatgers passats, presents i futurs d'aquesta o qualsevol altra aerolínia ... NOSALTRES NO SOM L'ENEMIC ...

  

  

Les cues són habituals a l'estiu per la quantitat de vols i passatgers que es concentren a determinades hores.

  

  

Nosaltres NO vam inventar la sobrereserva, ni ho legalitzem, ni el vam provocar.

  

  

Nosaltres NO retardem els vols i NO les cancel·lem tampoc.

  

  

Som tan sols persones que intenten fer la seva feina el millor possible siguin quines siguin les circumstàncies. Així que si us plau, recordin que el mínim en qualsevol relació és el RESPECTE. És absolutament bàsic. Els problemes que es deriven d'aquesta mala gestió NO els creem nosaltres i NO les justifiquem en absolut.

  

  

PERÒ, NO SOM ELS SEUS 'espàrrings' VERBALS, NO ÉS LA NOSTRA OBLIGACIÓ AGUANTAR ELS SEUS INSULTS, HUMILIACIONS I VEXACIONS.

  

  

LES NOSTRES FAMÍLIES I FILLS NO TENEN PER QUÈ SER ESMENTATS NI SER OBJECTE DE MALS DESITJOS.

  

  

NO ESTEM AQUÍ PER A SER SACS DE BOXA, NI REBRE AGRESSIONS FÍSIQUES.

  

  

Ens sentim molt impotents quan no podem solucionar els problemes que es van succeint i entenem els nervis, l'enuig i la desesperació que vostès viuen ... Però, sota cap circumstància tenen dret vostès a tractar-nos amb aquesta agressivitat, que sembla que s'està posant de moda. Res d'això justifica que hàgim d'anar amb angoixa i por a la feina. ¿Van vostès al seu així?? Tenen por mirar la planificació diària per veure on els tocarà estar situats al dia següent? Saben el que és haver d'estar escortats per seguretat mentre fas una feina que no hauria de requerir-? Saben el que és enfrontar-se a un vol sencer de 180 passatgers, envoltant-i cridant-alhora?

  

  

POSI UNA MICA A LA NOSTRA PELL PER FAVOR. JO TAMPOC VULL PENSAR EN VOSTÈS COM AL ENEMIC.

  

  

Salutacions i bon viatge»


Comentaris

envia el comentari