rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La commovedora carta dels pares del nen que va morir arrossegat per un caiman

La parella no denunciarà el parc

Lane Graves, el nen arrossegat pel caiman.

 

Lane Graves és el nen que va morir arrossegat per un caiman en un parc d'Orlando, als Estats Units. El petit va aparèixer hores més tard ofegat, en uns fets que van commocionar a tot el món. Setmanes més tard, els seus pares, amb els quals es trobava Lane en el moment del tràgic succés, han decidit fer pública una nota on expliquen en quin estat es troben després d'haver de suportar una tragèdia així.

 

La parella ha aclarit que no tenen cap intenció de demandar al parc temàtic, tot i que es va especular amb què les mesures de seguretat i d'advertència eren curtes. La família afirma que se centrarà en ella mateixa i en la creació d'una fundació que portarà el nom del petit i que servirà per homenatjar-lo i recaptar fons per a finalitats benèfiques.

 

Els pares han confessat que estan destrossats i que el seu dolor, per la pèrdua del seu fill, va en augment dia rere dia. Agraeixen les milers de mostres d'afecte que han rebut de tot el món i esperen «compartir l'amor que Larry va gravar en els seus cors».

 

La carta dels pares. Foto: Washington Post

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris