ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

La commovedora carta dels pares del nen que va morir arrossegat per un caiman

La parella no denunciarà el parc

Lane Graves, el nen arrossegat pel caiman.

Lane Graves és el nen que va morir arrossegat per un caiman en un parc d'Orlando, als Estats Units. El petit va aparèixer hores més tard ofegat, en uns fets que van commocionar a tot el món. Setmanes més tard, els seus pares, amb els quals es trobava Lane en el moment del tràgic succés, han decidit fer pública una nota on expliquen en quin estat es troben després d'haver de suportar una tragèdia així.

La parella ha aclarit que no tenen cap intenció de demandar al parc temàtic, tot i que es va especular amb què les mesures de seguretat i d'advertència eren curtes. La família afirma que se centrarà en ella mateixa i en la creació d'una fundació que portarà el nom del petit i que servirà per homenatjar-lo i recaptar fons per a finalitats benèfiques.

Els pares han confessat que estan destrossats i que el seu dolor, per la pèrdua del seu fill, va en augment dia rere dia. Agraeixen les milers de mostres d'afecte que han rebut de tot el món i esperen «compartir l'amor que Larry va gravar en els seus cors».

La carta dels pares. Foto: Washington Post


Comentaris

envia el comentari