rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La commovedora història d'aquests pares que van perdre al seu fill en un accident

L'arribada d'un nou membre a la família i el suport dels veïns els ha ajudat a superar la situació

 

El 2013 va ser un any difícil per a John Arnston i la seva família. Mentre estaven de vacances, ell i Jake, el seu fill de 7 anys, van anar amb la seva mare a la casa d'estiu. De camí, la camioneta on viatjaven va lliscar pel gel i va caure per un terraplè, amb tan mala sort que el petit Jake va morir. La mort del seu fill els va destrossar però mai van perdre l'esperança de tornar a formar una família.

 

El suport de la comunitat que els rodeja va ser de gran ajuda. I és que, cada any que passa de la mort de Jake, els veïns de la família assisteixen a una cursa anomenada Fun Run per demostrar el seu suport i homenatjar tant al petit com a la resta dels nens que han mort a la zona.

 

Aquest passat hivern, John i Tracey també han iniciat una nova «cursa». La parella feia dos anys que —abans de la mort del seu fill— esperava tenir notícies de l'agència d'adopció. Volien criar a un altre fill i fer gran la família. I la trucada va arribar. Ara la parella gaudeix de la seva petita i bonica filla. De totes maneres, tots dos recorden com de dur ha estat la mort de Jake i assenyalen que el suport de la comunitat ha estat vital per superar-ho.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris