rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La darrera estafa de WhatsApp que et pot costar 50 euros al mes

La policia alerta del fals 'WhatsApp Gold'

El logotip de l'estafa. Foto: cedida.

 

Vés amb compte amb la darrera estafa viral que té com a protagonista el WhatsApp. Si reps una suposada actualització que t'assegura millorar la teva experiència, on destacaràs sobre els teus altres amics que disposen del xat, i comptaràs amb material exclusiu com a fons de pantalla i emoticones, tingues en compte que es tracta d'una estafa on et subscriuràs a missatges de pagament. Si t'arriba, esborra-la, recomana la policia.

 

 

De fet, aquesta estafa és vella, però ha retornat darrerament . Si cliques a l'enllaç, entres en un web que sembla el de descàrrega habitual, però realment et porta a una pàgina en la qual es demana a l'usuari el seu número de mòbil com un requisit de verificació. En realitat, es tracta d'una subscripció a un servei de missatges de pagament, que pot arribar a costar diverses desenes d'euros al mes.

 

La Cadena Ser detalla els consells de Panda Security  per evitar ser víctima d'aquest tipus d'atacs en els nostres terminals:

    Instal·lar les aplicacions només de la botiga oficial, ja sigui l'App Store d'iOS la Google Play d'Android, i no directament des d'Internet.

    Llegir els comentaris d'altres usuaris i fixar-nos en l'empresa desenvolupadora abans de descarregar o actualitzar una aplicació.

    Denunciar si hem estat víctima d'una estafa així, perquè és l'única forma d'acabar amb aquest tipus de serveis.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris