rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La disparèunia i els problemes cardíacs i d'erecció entre les causes darrere la falta de desig sexual

Segons estimacions gairebé un 20% de la població mundial renuncien de manera voluntària a tenir sexe

 

Alguns homes experimenten una por patològica als problemes d'erecció | Cedida

 

 

Tal com informa 'L'Español', al voltant d'un 19% de la població mundial prefereix no tenir sexe. Les motivacions darrere d'aquesta sorprenent xifra varien depenent del cas i de les persones, encara que es detecta en contextos molt diversos: en persones solitàries, però també en parelles i en gent atractiva i popular; qualsevol persona pot ser susceptible a no voler tenir sexe, ja sigui per raons ideològiques, per falta d'atracció, de ganes o desinterès. Estudis sobre aquest tema, apunten al fet que podrien haver-hi diferents orígens que expliquin la situació com l'asexualitat, o certs trastorns o malalties. Per aquesta raó, hem fet una llista de 8 curiositats de les persones que procuren evitar les relacions sexuals:

 

  

  

  

1. Propens en les dones. Diversos estudis arriben a la conclusió que la inapetència sexual és més habitual en dones que en homes. Algunes de les causes que es contemplen són: por a avortaments espontanis, abús sexual infantil i, fatiga, a més, de falta de motivació i interès.

 

 

2. Disfuncions orgàniques implicades. A vegades, la inapetència sexual pot venir derivada de males funcions o danys en diferents parts del cos. En aquest sentit existeixen els danys incapacitats, és a dir els que impedeixen que es pugui dur a terme l'activitat, i els restrictius, que poden afectar encara que no ho impedeixen. Dins d'aquestes categories també existeixen els trastorns psicològics i les pors, que també poden contribuir a l'hora d'impedir relacions sexuals plenes.

 

  

 

 

3. Por als problemes d'erecció. En l'home, de fet, un dels problemes més grans és la potencial por als problemes d'erecció. Després d'haver passat alguna vegada, alguns homes desenvolupen tal nivell de por i incertesa que arriben a rebutjar trobades sexuals.

 

4. La disparèunia. És el nom específic del trastorn que pateixen algunes persones, quan durant el coit experimenten dolor. Això es pot deure a malalties de transmissió sexual, infeccions, virus, fongs, i altres tipus de mals.

 

5. Els problemes de cor augmenten la freqüència. Es coneix que algunes alteracions en el cor, com els riscos d'infart, o angines de pit, poden propiciar certes reticències a l'activitat física i, per tant, a les relacions sexuals.

 

6. Habitual a partir dels 50. L'edat i l'envelliment afebleixen el cos i converteixen algunes de les tasques quotidianes en veritables reptes, això també afecta la intensitat, freqüència i interès per mantenir relacions sexuals. A més, se li sumen alteracions en els vasos sanguinis, la dificultat de mantenir ereccions, o la pèrdua del gaudi sexual.

 

Fins i tot entre parelles és relativament freqüent | Cedida

 

7. La 'menopausa masculina'. També anomenada andropausa, destaca per ser un dels trastorns que més afecten els homes que eviten les trobades sexuals. Consisteix en una reducció progressiva de la capacitat de les glàndules sexuals masculines de ser funcionals, a més pot propiciar fatiga, pèrdua d'energia, falta de lívid, entre altres coses.

 

8. El consum de fàrmacs. Algunes medicines poden estar contravingudes amb l'activitat sexual. Això implica que alguns components poden afectar a l'hora de mantenir ereccions duradores o directament, en l'interès i l'apetit sexual. Depenent de com actuï el fàrmac l'efecte podrà ser anímic o orgànic.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris