rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La dona de 90 anys que rebutja la quimioteràpia i pren una decisió que mai no oblidareu

Norma va decidir evitar els tractaments mèdics

Norma és una dona de 90 anys dels Estats Units a qui fa pocs mesos van detectar un càncer de coll d'úter. Va ser tot just dos dies després de la mort del seu marit. La notícia de la malaltia, però, no la va enfonsar, ans al contrari. Els metges li va oferir sotmetre's a un tractament de quimioteràpia per intentar pal·liar els efectes de la malaltia però ella els va rebutjar.

 

Va valorar els efectes secundaris, l'angoixa per a ella i la família i la debilitat de la vellesa i va prendre una decisió: dir «no» als tractaments i anar amb el seu fill de viatge arreu del país i també a l'estranger amb una autocaravana. El seu únic desig és compartir el temps de vida que li queda amb el seu fill. Així és com, en pocs mesos, ha viatjat arreu dels Estats Units i d'altres països estrangers, com ara la Xina. Ho recull la CBS.

 

La decisió ha estat aplaudida a les xarxes socials per part de molts usuaris, que han envejat la vitalitat amb què, tot i l'edat, Norma està gaudint dels seus viatges. Aquestes són algunes de les fotos que n'han trascendit:

 

 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris