rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La dona que alleta el seu xicot de 36 anys

Us expliquem el cas de Jennifer Mulford i Brad Leeson

La parella, que ja té 36 anys.

 

Jennifer Mulford i Brad Leeson, una parella britànica de 36 anys, són els protagonistes d'una sorprenent història. La noia explica en declaracions al diari The Sun que va llegir sobre la lactància i el vincle que s'estableix entre les dues persones que la practiquen, de manera que va començar a buscar algú en una web de cites que compartís aquesta mateixa afició.

 

Tot i la recerca, no va funcionar. Va ser quan ho va explicar a un amic de la infància, Brad, quan es va adonar que havia trobat el candidat ideal, que va passar a ser la seva parella. Ell va acceptar i van començar aquesta peculiar pràctica. Jennifer havia estat mare 20 anys enrere, de manera que havien d'induir la llet succionant les glàndules mamàries cada dues hores. Han de simular que mama perquè el cos generi llet. En aproximadament dos mesos ho hauran aconseguit, segons expliquen. Mentrestant, fan servir un aparell artificial.

 

La parella està tan entusiasmada que ella ha deixat la feina per dedicar-se a això i està decidida a muntar una associació de lactància adulta. Expliquen que és un acte «relaxant i eròtic» i que, de vegades, acaben tenint sexe. 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris