TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

La dramàtica història d'un refugiat que va haver d'escollir entre salvar el seu fill de 5 anys o la seva dona embarassada

Ashraf ha explicat el cruel testimoni del que va viure el passat agost

Una fràgil embarcació arribant a Lesbos. Foto: cedida.

 

L'Ashraf és un refugiat que va aconseguir arribar a Europa en una embarcació que havia salpat de la població de Zuwara a Líbia el 27 d'agost el 2015. És una persona més de les milers que s'han vist desplaçades de la guerra i que ara es troba amb una Europa tancada amb pany i forrellat. La seva història, però, és encara més dura: va perdre la dona, la mare i el seu fill en el naufragi que va patir la petita barca en què viatjaven prop de 400 persones. D'aquestes, 200 van morir al mar. Eren persones del Marroc, Pakistan, Síria o Bangladesh.

L'Ashraf ha explicat al diari anglès "The Times", com es va veure obligat a escollir si salvava la seva dona embarassada o el seu fill de cinc anys. Les seves paraules de ben segur que no deixaran indiferent a ningú: "Encara puc escoltar els crits desesperats de la meva dona demanant-me ajuda. Visc aquest moment cada dia i no puc oblidar-ho fins que em mori", explicava. Ashraf va provar de rescatar el seu fill de cinc anys que, malauradament, també va acabar morint, així com el seu nebot d'un sol any.

 

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris