La família de La Veneno emprèn una batalla legal contra la seva parella

La vedette segueix al dipòsit de cadàvers a l'espera d'una tercera autòpsia

El cos de la vedette segueix al dipòsit de cadàvers a l'espera d'una tercera autòpsia | Cedida

Ja ha passat més d'un mes des que Cristina va morir a la seva casa i la seva família ha decidit no deixar de lluitar per aconseguir que la veritat surti a la llum. Segons Trini, la germana de La Veneno, «hem presentat ja l'ordre de desnonament perquè no és just que aquest noi segueixi vivint a la casa que està a nom del meu pare». A més, el denunciaran «per haver estat venent els objectes personals de la meva germana, perquè no hi ha dret».

De moment el cos de Cristina Ortiz segueix a la cambra frigorífica del Tanatori Nord de Madrid a l'espera d'una tercera autòpsia que, en principi, s'havia descartat. Segons explica Vanitatis, el resultat de l'accident domèstic de les dues autòpsies anteriors no convenç a la família: «La meva germana ha mort per una pallissa. Ella no tenia problemes amb l'alcohol. Volem que un nou forense examini les restes de la pell humana que van trobar sota les ungles de la meva germana per conèixer a qui pertany l'ADN d'aquesta pell», afirma Trini.

«Volem que el forense que va portar el cas dels fills de José Bretón s'encarregui d'una nova autòpsia. Sabem que serà car, però volem saber la veritat. La meva mare és molt gran i fa molts dies que no vol sortir del llit perquè vol que la nostra germana descansi en pau», assegurava Trini. L'únic problema que es troben és l'econòmic, per la qual cosa demanen que qualsevol persona que vulgui ajudar-los econòmicament es posi en contacte amb ells. «Portem més de 20.000 euros gastats i mantenir el cos al tanatori costa 360 euros al dia».


Comentaris

envia el comentari