rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

La família del professor de Lleida assassinat per un alumne reclama 1 MEUR

La setmana que ve farà un any que Abel Martínez va ser disparat a l'IES Joan Fuster de Barcelona
La família d'Abel Martínez, el professor lleidatà assassinat el 20 d'abril de 2015 per un menor que va entrar armat amb una ballesta en l'institut Joan Fuster de Barcelona, reclama al Consorci d'Educació un milió d'euros, ha informat Europa Press l'advocat que representa als seus pares i al seu germà, José Antonio Calles, de Calles Advocats.

 

La família va presentar una reclamació de responsabilitat patrimonial contra el Consorci d'Educació de Barcelona, format per la Generalitat i l'Ajuntament de la capital catalana, en considerar que el centre era el responsable de l'alumne i van fallar les mesures de control, ha publicat aquest divendres el diari Segre.

 

Cadascun dels progenitors reclama 450.000 al consorci i el seu germà 100.000 pels danys morals causats —pateixen duel patològic— i perquè els primers depenien econòmicament del seu fill.

 

Condecorat pel Govern

 

El Consell de Ministres li va concedir a títol pòstum la Gran Creu de l'Ordre Civil d'Alfonso X per complir amb la seva haver de com a professor, protegint als alumnes i companys professors en l'IES Joan Fuster.

 

La Universitat de Lleida (UdL), amb el suport dels departaments d'Economia, Ensenyament i Salut de la Generalitat, ha creat una càtedra universitat-empresa en la seva memòria, dedicada a l'educació i l'adolescència per donar respostes innovadores a les dificultats amb què es troben molts joves i a les quals han de fer front els centres educatius.

 

Abel Martínez va néixer a Lleida en 1979 i des de 2008 va exercir com a docent en diferents centres educatius de Catalunya.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris