rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La final més tràgica per als madridistes d'Irak

Al menys 13 persones van morir en un atac terrorista

Foto: Público

 Al menos trece personas murieron anoche y otras 22 resultaron heridas en un nuevo ataque armado contra una peña del Real Madrid en la localidad de Naher al Imam, 35 kilómetros al noreste de Baquba, capital de la provincia de Diyala, en el este de Irak. El atentadose une al que sufrió otra peña madridista en Balad hace dos semanas.

El ataque se produjo cuando los aficionados se encontraban viendo por televisión la final de la Liga de Cam

Almenys tretze persones van morir ahir a la nit i altres 22 van resultar ferides en un nou atac armat contra una penya del Reial Madrid a la localitat de Naher al Imam, 35 quilòmetres al nord-est de Baquba, capital de la província de Diyala, a l'est de l'Iraq. El atentadose uneix al que va patir una altra penya madridista a Balad fa dues setmanes.

L'atac es va produir quan els aficionats es trobaven veient per televisió la final de la Lliga de Campions que va enfrontar al Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid. La font va afegir que els morts tenen entre 18 i 30 anys, i que estaven celebrant una festa modesta.

Tres individus armats i vestits amb uniformes militars van obrir foc indiscriminadament amb les seves metralladores contra les persones reunides en el cafè Kofi Eufrates, ha informat l'agència de notícies oficial iraquià, NINA, que cita fonts de l'aparell de seguretat.

De moment no se sap res de la identitat o afiliació dels atacants, que estan sent buscats. Segons Al Tamimi, la majoria de les proves indiquen la implicació del grup terrorista Estat Islàmic (EI) en l'atac. Aquest atac "és una violació de l'estat de seguretat i estabilitat a Balad i està considerat com un atac de les bandes criminals", ha apuntat la font. quan un grup d'homes armats va disparar intensament amb armes lleugeres abans de donar-se a la fuga.

peones que enfrentó al Real Madrid y al Atlético de Madrid. La fuente añadió que los fallecidos tienen entre 18 y 30 años, y que estaban celebrando una fiesta modesta.

Tres individuos armados y vestidos con uniformes militares abrieron fuego indiscriminadamente con sus ametralladoras contra las personas reunidas en el café Kofi Éufrates, ha informado la agencia de noticias oficial iraquí, NINA, que cita fuentes del aparato de seguridad.

Por el momento no se sabe nada de la identidad o afiliación de los atacantes, que están siendo buscados. Según Al Tamimi, la mayoría de las pruebas indican la implicación del grupo terrorista Estado Islámico (EI) en el ataque. Este ataque "es una violación del estado de seguridad y estabilidad en Balad y está considerado como un ataque de las bandas criminales", ha apuntado la fuente. cuando un grupo de hombres armados disparó intensamente con armas ligeras antes de darse a la fuga.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris