La foto d'un sandvitx que ha indignat Internet

La tècnica d'aquest negoci no té qualificatius

El aspecto cuando lo compras. | cedida

Moltes empreses de menjar utilitzen reclams publicitaris que acaben sent un engany. Tots hem vist imatges de plats que res tenen a veure amb el que ens trobem després al plat. Un exemple que encara va més enllà el trobem amb aquest sandvitx, que està generant una gran indignació a les xarxes socials. A priori, patece un entrepà normal, amb bones quantitats de pernil, formatge i tomàquet. Però què passa, si l'obrim?

La foto s'ha convertit en viral i la indignació ha donat la volta al món. El lloc és una empresa local, Bobs lunchbar, a Nova Zelanda. A la imatge en qüestió, podem veure com la fleca ven un sandvitx de pernil cuit i tomàquet natural a rodanxes, però un cop obert no té res a veure amb el que ens podíem imaginar.

The Independent recull un comentari de l'autor de la foto, que assegura que haurien d'haver pagat el sádwich "amb un bitllet d'1 dòlar doblat per semblar que hi havia 5 bitllets d'1 dòlar". "Quina classe de fleca utilitza aquest pa de motlle? La mateixa que agafa un tros de pernil, el talla en diverses tires d'1 mil·límetre, els posa una damunt de l'altra per on va el tall i després ho mostra de manera que pereix un sandvitx raonablement proporcionat ", diu una altra resposta.


Comentaris

envia el comentari