La gent està obsessionada amb la curiosa forma dels peus d'aquesta noia

La noia en publica les fotos per evitar sentir-se acomplexada

Comparació dels dits de la mà amb els dels peus. | Rolloid

 

Tot i que a Internet mai s'acaben les dades, imatges, notícies i successos estranys, aquest ha sorprès molta gent de tot el món. Una dona taiwanesa és la que ha incendiat les xarxes socials amb l'estranya forma dels seus peus, ja que els seus dits semblen els de les seves pròpies mans.

D'ençà que es van publicar les imatges al blog DCARD, amb seu a Xina, la gent no para de comentar que resulta estrany mirar els peus d'aquesta dona. «Des de la meva infància sempre he cridat l'atenció cada cop que portava xancletes. La gent em rodejava i parlava de mi com si fos una espècie d'animal o criatura estranya».

Ella intenta prendre-s'ho amb humor i no desmoralitzar-se. Per no acabar sentint-se acomplexada, ha optat per ensenyar-li al món les fotos dels seus peus. Ara es dedica a publicar instantànies dels seus peus amb forma de mans, realitzant tot tipus de moviments. S'ha de ser positiu, i qui sap, han de ser molt útils per arribar a alguna cosa que estigui lluny!

Tot i això, la noia no té cap tipus de problema de salut derivat de l'estranya forma dels seus peus i té molt bon equilibri. Si us pregunteu si utilitza mitjons o guants, haureu d'esperar que ella mateixa ho mostri, ja que ara per ara és un misteri.


Comentaris

envia el comentari