TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

La Guàrdia Civil deté una parella de Lloret de Mar per extorsionar un empresari alacantí

El van amenaçar amb publicar imatges seves de caràcter sexual

La Guàrdia Civil ha detingut dos veïns de 55 i 52 anys de Lloret de Mar, per extorsionar un empresari d'Alacant amb imatges sexuals i exigir-li el pagament de 100.000 euros a canvi de no publicar-les. Els presumptes autors d'un delicte d'extorsió i amenaces són un holandès i la seva parella sentimental, una dona espanyola. Ambdós estan acusats de ser els presumptes autors d'un delicte d'extorsió i amenaces. La guàrdia civil va informar que la detinguda va tenir una relació sentimental amb l'empresari que estava casat i així va portar a terme l'extorsió.

Quan la dona ja tenia prou material — en nombroses conversacions i fins i tot vídeos i fotos de caràcter sexual— per comprometre'l, ella i la seva parella van exigir-li el pagament de 100.000 euros per no publicar les imatges i no enviar-les a la seva actual dona.
Després de diverses converses, la parella pretenia a més que l'afectat es desplacés a Lloret de Mar, on viuen els extorsionadors per fer entrega de la quantitat exigida.

 

Tot i això, l'afectat es va negar a desplaçar-se fins a la localitat selvatana i els va oferir una quantitat menor al que li exigien, una mica més de 60.000 euros, amb la condició que signessin un document en el qual es comprometessin a destruir les imatges una vegada lliurats els diners. Després de tancar l'acord, la víctima, aportant tots els documents que corroboraven el que havia passat, va posar-ho en coneixement de la Guàrdia Civil i el cos policial va muntar un dispositiu per retenir els presumptes extorsionadors.

Es van trobar a la cafeteria d'un conegut hotel d'una localitat de la província alacantina i fins allà s'hi van desplaçar diversos agents de paisà. Després d'una breu conversa, aquest els va oferir el document del qual havien parlat i la dona el va signar. Va ser en aquest moment quan els agents, que estaven observant tota l'escena, es van identificar a la parella i els van detenir com a presumptes autors d'un delicte d'extorsió. La parella lloretenca, després de ser conduïda a dependències de la Guàrdia Civil, va quedar a disposició de l'autoritat judicial, que en va decretar la seva posada en llibertat provisional amb càrrecs, tal com ha explicat el 'Diari de Girona'.

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris