La història de superació d'una noia de 19 anys a les xarxes

La jove de Liverpool pateix la malaltia Crohn

Aimee Rouski és una jove de 19 anys de Liverpool que s'ha convertit en una referència per a totes aquelles persones que pateixen, com ella, la malaltia de Crohn i per totes aquelles que no la coneixen. La malaltia, que és crònica, causa la inflamació dels intestins i, per això, a Rouski li van instal·lar una bossa quan tenia 15 anys perquè li van treure l'intestí, el còlon i el recte. Ara ha compartit imatges a les xarxes socials perquè vol crear consciència sobre la malaltia.

En un dels seus posts a Facebook, Rouski explica que «en primer lloc, té la malaltia de Crohn, una malaltia greu que no es pot curar i que quasi em mata, no només és un mal de panxa com la majoria de gent pensa. La meva malaltia m'ha deixat una bossa amb una ileostomia permanent, sense intestí gruixut, còlon, anus i els músculs interns de la cuixa, ja que es van fer servir per a la cirurgia plàstica de les meves ferides».

La jove afegeix que ja ha acceptat que sempre haurà de carregar amb una bossa d'ileostomia, però que en vol seguir parlant per ajudar a altres que puguin viure una situació semblant. Al mateix post, va afegir que «sempre he estat bé amb les coses que m'han passat, però algunes persones tenen dificultats per acceptar-les, per això vull dir això. Ningú ho sabrà a no ser que ho diguis. La gent que ho sap et seguirà estimant i et seguirà trobant guapa. La teva malaltia no és res que t'hagi de fer vergonya». La seva pàgina de Facebook s'ha compartit unes 5.000 vegades i ha rebut milers de comentaris, que Rouski ja s'ha afanyat a agrair.


Comentaris

envia el comentari