ÚLTIMA HORA

🔴 Les tres prioritats de 'Tsunami Democràtic' després dels aldarulls

URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

La jaqueta groga de Zara, una revolució també a la xarxa

La peça de roba s'ha popularitzat a l'extrem

La jaqueta més popular de Zara. Foto: Zara

 

La jaqueta groga de Zara s'està convertint en la peça de roba més famosa. La xarxa l'està popularitzant després que la companyia d'Amancio ortega hagi arrasat en vendes en aquest model, la peça es pot veure a molts carrers d'arreu d'Espanya, vestida per multitud de dones. De fet, si bé és cert que està disponible a través d'Internet, trobar-la a les botigues de Zara és gairebé impossible. La popularitat és tal que s'està pagant a més del triple del preu a què havia sortit a la venda: 145 euros, per 40 de preu original.

 

 

La jaqueta s'ha tornat tan famosa que ja té perfils a Instagram, on pengen algunes fotos de persones que la duen. A més, el hashtag #yellowbiker també va in crescendo.

 

 

 

 

Segons els experts en moda, el color estival facilita que moltes dones hagin vist captada la seva atenció per la caçadora, que segueix corrent com la pólvora. De fet, fa pocs dies, Zara ha estrenat la seva versió en rosa i caldrà veure si té tant d'èxit com la groga.

 

Però la jaqueta també ha obtingut, com totes les modes, la seva quota d'enemics. Aquesta massiva presència a Internet i a les xarxes socials també molesta a un seguit d'usuaris. A Facebook, alguns ja s'han posicionat en contra de la peça de roba més atrevida i famosa del moment.

Comentaris