rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La mare que lluita per no entregar la seva filla de 10 anys a un maltractador

La mare i la nena, en una imatge de 20minutos.es Foto: 20minutos.es

 

Avui és l'hora de la veritat per a Susanna Guerrero, la mare de la Nayara, de 10 anys. Són de Toledo i avui el jutge decidirà per qui és la custòdia de la menor després que s'hagi divorciat del seu exmarit. Un reportatge al diari 20 Minutos recull que la mare té la filla amagada per protegir-la del pare, condemnat per abusos sexuals i maltractaments a la seva exdona, que defensa que hi ha evidències que la nena ja ha rebut els mateixos abusos en les visites. Un jutjat de Talavera de la Reina va decidir fa un any treure-li la custòdia per violar reiteradament el règim de visites i avui l'audiència de Toledo decideix per qui és la custòdia.

 

Encara que la guanyi el pare, però, explica que la continuarà amagant per impedir que se'n vagi amb el pare. Ho diu després d'haver viscut un calvari personal al costat de l'exmarit, que va començar a abusar d'ella quan tenia 13 anys. Tot i una intervenció policial, als 17 anys la va deixar embarassada de la nena, Nayara, quan l'home tenia 34 anys. Ell li va demanar que avortés, però ella s'hi va negar. Quan la nena va fer 2 anys, després de començar a patir maltractaments físics, va fugir de casa, el va denunciar i va ser condemnat per violència masclista.

 

Després que mare i filla marxessin a viure a les Canàries, l'home va començar a lluitar per la custòdia de la filla i un jutjat va obligar la mare a pagar els desplaçaments de la nena a la Península per veure al pare. Després de tants despropòsits, se'n va sumar un altre: les sospites d'abusos sexuals a la petita. La mare i un pediatre van denunciar-los, però inexplicablement les sentències no els van donar la raó. De la d'avui en depèn el futur de mare i filla, tot i que les previsions dels advocats no són gaire optimistes.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris