La mare que va donar positiu en metamfetamines i gairebé perd el seu fill per error

Després de donar positiu en una anàlisi d'orina, va necessitar tres setmanes per convèncer al personal de l'hospital i poder quedar-se amb el seu nadó

Maggie gairebé perd al seu fill per error. Foto: Cedida.

 

 

Maggie Downs gairebé perd el seu fill per un error. No era la primera vegada que Downs s'havia quedat embarassada. Poc abans havia patit un avortament natural i, volent fer-ho tot perfecte en aquesta segona ocasió, va decidir seguir una estricta dieta.

«Sense alcohol, res cru, bullit o fumat» explica Maggie. «La majoria del meu menjar era orgànic i el més sa possible, l'aigua potable estava purificada a través d'un sistema d'osmosi inversa. Vaig utilitzar l'oli de clau per alleujar un mal de queixal en lloc de visitar al dentista, perquè no volia que cap anestèsic passés a través del meu cos a la placenta».

Però en una anàlisi rutinària d'orina pocs dies abans de donar a llum, la infermera va veure que alguna cosa no estava correcta. L'orina de Downs va donar positiu en metamfetamines, una situació potencialment molt perillosa per al nadó. Downs al principi va riure, sabent que mai havia consumit aquesta droga pel que havia d'haver estat algun error. La infermera, no obstant això, va advertir-la de la gravetat de la situació, ja que, si un treballador social determinava que consumia drogues, podia perdre al seu fill.

Ella sabia que l'única medicació que havia consumit durant l'embaràs eren les vitamines prenatals i un inhalador per l'asma. I aquí van trobar la solució al seu problema. Resulta que, la medicació per l'asma és una de les poques substàncies químiques que poden donar positiu per metamfetamina en el teu organisme.

L'inhalador va jugar una mala passada a la mare. Foto: Cedida.

Els següents dies es van convertir en un veritable malson. Va trigar més de tres setmanes en convèncer, després del part, al personal de l'hospital que el positiu era a causa de l'inhalador i que era totalment capaç de cuidar al seu nadó. Per sort, Maggie va poder recuperar al seu fill.


Comentaris

envia el comentari