TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

La model brasilera Suzy Cortez, l'última incorporació a la campanya per la dimissió de Bartomeu

La jove ha publicat diverses fotografies lleugera de roba enorgullint-se del seu barcelonisme

 

Les darreres decisions de l'actual directiva del FC Barcelona han desencadenat una situació crítica de difícil gestió. Més enllà dels resultats esportius, l'afició blaugrana demana que l'equip de direcció actual abandoni el club per incorporar —o de reincorporar, en el cas de Joan Laporta— algú que s'adapti a les necessitats del Barça. Arran d'aquest descontentament, ahir, 15 d'agost, l'etiqueta #BartomeuDimiteYa va convertir-se en tendència del moment a escala mundial. 

Alguns d'aquests tuits els van escriure personalitats destacades; tot i així en destaca una de ben singular, Suzy Cortez. La model brasilera —també coneguda com a Miss Bum Bum 2015— és seguidora del FC Barcelona i sembla que tampoc no li agrada la gestió de Josep Maria Bartomeu. Cortez ha publicat una fotografia amb la samarreta del Barça amb l'etiqueta #BartomeuDimiteYa, que ha tingut més de 900 retuits i més de 2.000 «m'agrada». 

 

La model és una gran seguidora del FC Barcelona i ja s'ha declarat en nombroses ocasions admiradora de Messi i Neymar. Inclús a les seves publicacions d'Instagram, moltes vegades es fotografia amb la samarreta blaugrana. L'última «declaració d'amor» de Cortez al conjunt de Valverde va ser abans de l'anada de la Supercopa d'Espanya i sembla que no li va portar gaire sort al Barça. Avui, el FC Barcelona es desplaçarà al Bernabéu amb la intenció de remuntar el resultat advers que va obtenir a l'anada. 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris