La Nit Jove de Dosrius acaba amb una baralla multitudinària

Hi va haver diversos ferits

Imatge de la Nit Jove de Dosrius. | CatalunyaDiari.cat

 

El passat dissabte dia 3, es va celebrar la Nit Jove a Dosrius, al Maresme, amb motiu de la seva Festa Major. Després de l'actuació del grup Doctor Prats, que es va desenvolupar sense incidents, es va contractar un DJ per continuar la festa fins a les 5.00 hores. En plena actuació, cap a les 4.00 hores, un grup de persones del públic va començar a llençar pedres i ampolles de vidre cap al DJ. Davant el perill imminent, es va prendre la decisió de suspendre en aquell moment l'espectacle mentre van començar diverses baralles entre el públic.

Com explica l'Ajuntament en un comunicat, aquests incidents va obligar a intervenir la Policia Local de Dosrius i també els Mossos d'Esquadra. Els fets van acabar amb diversos ferits lleus i un de greu que va ser traslladat a l'Hospital de Mataró. La Nit Jove també va deixar diversos elements del mobiliari urbà i vidres de vehicles privats estacionats a la via pública, trencats.

L'Ajuntament de Dosrius ha lamentat els incidents produïts i ha assegurat que revisarà les mesures de seguretat i organitzatives de la Nit Jove de Dosrius de cara a les pròximes edicions de la Festa Major, per tal d'evitar la repetició d'aquests incidents. El consistori també ha condemnat l'actitud incívica dels grups descontrolats que van rebentar l'espectacle, deixant sense final de festa el jovent del poble.


Comentaris

envia el comentari