Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Inés Arrimadas es presentarà per Barcelona el 28-A

La noia que t'explica com perdre 40 quilos en un any

Es va decidir a deixar la vida insana

El canvi fet per la noia és notable. Foto: El Confidencial

 

Quaranta-un quilos menys en un any. Aquesta és la fita que ha assolit una jove americana que es va abocar a la vida insana i a grans àpats de més de 4.500 calories. Es tracta de Robyn Rees, de 24 anys, que va començar a consumir menjars ràpids, de mala qualitat, replets de carbohidrats i a combinar-ho amb la nul·la pràctica esportiva. Tal com explica «El Confidencial», aliments fregits o arrebossats eren el pal de paller de la seva dieta, que també va veure com molt sovint planificava vacances i amortitzava la despesa en els buffets lliures dels hotels.

 

 

Quan va arribar als 101 quilos, va decidir que s'havia acabat i que calia posar-hi remei per poder acollir-se a un pla de fecundació 'in vitro' i ser mare. Així va ser com va arrencar una dieta d'allò més radical, assessorada pels seus metges de confiança, que va acabar amb tot el menjar carbohidratat que consumia.

 

A més d'això, aliments com la quinoa o la batata l'han ajudat a portar la dieta. D'aquesta filosofia de vida, en penja fotos a Instagram i ho publicita a través de YouTube. Ara, ja l'han acceptat a un centre on li faran la fecundació in vitro.