IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La nova i esgarrifosa revelació al voltant de la desaparició de Madeleine McCann

Una cadena descobreix el fosc passat d'un dels seus amics

La petita Madeleine. Foto: cedida.

La Kate i el Gerry McCann, els pares de la petita Madeleine que va desaparèixer en 2007 en una platja de Portugal, es van horroritzar aquest dimecres a la nit quan van conèixer la història d'un amic amb qui havien compartit les vacances l'estiu d'aquell any.

El protagonista en qüestió és Sir Clement Freud, expresentador televisiu i polític anglès que es va fer amic de la família McCann a Praia da Luz, on Maddie va desaparèixer una nit sense deixar rastres. Segons la revelació de dues dones, Freud va abusar sexualment d'elles quan eren nenes, el que va provocar un escàndol a tot el Regne Unit.

Clement Freud va morir el 2009, però abans havia convidat la família McCann a la seva residència d'estiu just després que haguessin segrestat la nena. La casa era molt a prop d'on eren allotjats. Cal tenir en compte que Freud era molt conegut al Regne Unit, però el seu nom no va sortir mai als  informes oficials de la policia portuguesa i els McCann mai van sospitar que el presentador podria ser investigat pels oficials que buscaven a Madeleine.

La família McCann va ser amiga de Freud des de 2007. Ara bé, no ha estat fins aquesta setmana que s'han fet públiques les entrevistes a les dues dones que han confessat els abusos. Com és lògic, la família no se'n sap avenir. Consultada sobre les novetats, la Policia anglesa encara no ha volgut fer comentaris al respecte. El que els investigadors hauran de comprovar és si Freud era a Portugal la nit en què la petita Maddie va desaparèixer, fa ja nou anys. Si és així, podrien inspeccionar casa seva buscant noves proves.


Comentaris

envia el comentari