La nova moda sexual és masturbar-se amb un 'spinner'

La joguina pot servir per estimular la vagina, els pits i en definitiva qualsevol part erògena

La nova moda sexual, utilitzar els giradors per masturbar-se | Instagram

Les modes passatgeres poden arribar a límits realment absurds. Qui no s'acorda de quan tothom ballava el 'Gangnam Style'? Tot i que el temps del cantant coreà ha passat, gràcies a Déu, els adolescents de mig món han inventat una altra moda que ha estat elevada a la categoria de religió, o gairebé. Sens dubte, es tracta dels 'spinners' o giradors, aquests objectes endimoniats que serveixen per distraure l'atenció a classe i poc més, encara que hi ha qui afirma que redueix l'estrès i pot ser utilitzat com a teràpia amb nens problemàtics. Segons informa el portal web 'Los Replicantes', els adults han trobat una nova utilitat per a aquesta odiosa joguina.

La web de continguts pornogràfics 'Pornhub' ha publicat una sèrie de vídeos que tenen el 'spinner' com a protagonista. Segons alguns usuaris d'aquesta web, la joguina pot servir per estimular la vagina, els pits i en definitiva qualsevol part erògena de la dona i l'home. No es tracta d'un cas aïllat, i per demostrar-ho només fa falta mirar els temes més comentats a 'Pornhub' i adonar-nos que es van arribar a registrar més de 2,5 milions de cerques en tan sols deu dies. Ara sí, una autèntica bogeria pels 'spinner'.

La veritat és que algú podria haver imaginat abans aquesta nova utilitat per a la joguina. Al cap i a la fi és una utilitat que no dista molt de la seva comesa original: reduir l'estrès. Per si fos poc, una empresa ja ha inventat una versió renovada d'aquest objecte, un estrany consolador d'acer inoxidable.


Comentaris

envia el comentari