La parella de Puyol, Vanesa Lorenzo, publica una imatge on surt totalment despullada i deixa sense paraules els seus seguidors

CatalunyaDiari.cat

 

Vanesa Lorenzo, la parella de l'exjugador del Barça Carles Puyol, ha volgut incendiar les seves xarxes socials amb la seva última publicació. Lorezo va publicar una imatge on surt completament despullada, presumint així d'una espectacular figura, i deixant clar que els exercicis físics que realitza de forma diària donen resultats. Amb la imatge, també va publicar el següent missatge: «Començant la setmana amb aquesta gran foto del meu amic Nico Bustos». 

La model ha escrit el nom del fotògraf, que ha estat capaç de plasmar tota la seva bellesa en una sola imatge, on apareix completament despullada, i realitza un moviment amb el cap. L'artista ha aprofitat el contrallum i els braços de la model per tapar les seves zones més íntimes. Com no podia ser d'una altra forma, les xarxes no s'han fet esperar, i s'han omplert d'afalacs a la xicota de Carles Puyol, amb comentaris com «Preciosa foto», «Espectacular» o «Ets una deessa». Cal dir que la model està travessant un dels seus millors moments, tan personal com professionalment, ja que va publicar un llibre sobre ioga a principis d'any.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris