La policia belga alerta: un fugitiu «radicalitzat i armat» ve cap a Espanya

Han informat dels vehicles que podria utilitzar per entrar-hi
Ilias Zohrie 

 

Des de dimecres, els llocs fronterers de l'Estat estan encara en major alerta. La policia belga ha informat la Direcció Adjunta Operativa de la possibilitat que un fugitiu «radicalitzat i armat» faci cap a Espanya, segons publica El Confidencial. Ilias Zohrie va néixer el 19 de desembre de 1988, té nacionalitat belga —i probablement marroquina— i, segons el cos de seguretat, «podria estar de viatge a França per arribar a Espanya».

 

Segons les autoritats de Bèlgica han informat, podria accedir al país amb diversos cotxes: «Un Opel Corsa Break matrícula 1JNT244; Opel Astra també matrícula 1JNT244 i un Vollkswagen Golf amb matrícula 1FKC916». Finalment, en el comunicat que han fet arribar als agents espanyols expliquen que «el sospitós té assenyalada una ordre internacional de detenció per Bèlgica per temptativa d'homicidi. Ha de ser considerat armat i extremadament perillós i està radicalitzat».

 

Segons les fonts policials, que també publica el mateix mitjà, el fugitiu va protagonitzar una baralla el darrer 10 de juliol en una discoteca d'Anvers on va amenaçar de matar dos nois. Les trucades d'urgència van provocar que s'escapés i es troba, des de llavors, en paratge desconegut. A més, està acusat de tenir vincles amb la màfia i, per tant, té accés al mercat negre d'armes.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris