rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La policia intervé al port de València una embarcació que va pertànyer a Mussolini

El veler pertany a un empresari italià immers en processos judicials relacionats amb delictes econòmics

 

La Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Guardia di Finanza italiana, ha immobilitzat al port de València un luxós iot que va pertànyer al dictador italià Benito Mussolini. Segons que ha informat aquest dijous la Guàrdia Civil a través d’un comunicat, l’embarcació es trobava atracada al port des de feia un parell d’anys. Els agents varen tenir coneixement a principis del mes d'abril de la possible existència d'un vaixell que va pertànyer a Mussolini i del seu possible ubicació a València, arran d'una comissió rogatòria realitzada per la Fiscalia de Roma on s'indicava la petició d'embargament d'aquesta embarcació a causa a les causes judicials obertes contra el seu actual propietari. Segons que ha informat la Guàrdia Civil, a partir d’aquell moment es va iniciar un operatiu per part dels agents en coordinació internacional amb la Guarda di Finanza. El veler va pertànyer a Benito Mussolini entre els anys 1935 i 1943 aproximadament i ha tingut diferents propietaris al llarg dels anys, fins que el seu actual propietari immers en processos judicials relacionats amb delictes econòmics va atracar el vaixell al port de València.

 

Segons que informa la Guàrdia Civil, una vegada que es va constatar que efectivament el veler coincidia amb el ressenyat es va procedir el passat 8 de abril de 2016 al seu precinte per part dels agents de policia judicial i del servei marítim de València.

 

La Guàrdia Civil ha celebrat que gràcies a la cooperació internacional i el treball de recerca s'ha aconseguit complir amb efectivitat amb el mandat judicial de la Fiscalia de Roma. L’embarcació ha quedat a disposició de l'autoritat judicial competent i s’ha notificat a la Fiscalia de Roma el final de les actuacions.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris