rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La policia intervé una cabra en un control d'alcoholèmia

Els fets van tenir lloc a Fuenlabrada
La cabra interceptada pels agents. | Europa Press

 

Agents de la Policia Local de Fuenlabrada han intervingut una cabra que es trobava a l'interior del maleter d'un vehicle que va ser aturat per la policia per sotmetre al seu conductor a un control rutinari d'alcoholèmia. Segons la policia, que va informar del succés a través de la xarxa social Twitter, els agents van sospitar en sentir sorolls estranys provinents de la part posterior del vehicle, de tal manera que van instar el conductor a obrir el maleter.

 

Els policies es van sorprendre quan, en obrir-lo, va aparèixer una cabra que, presumptament, havia de ser utilitzada en algun espectacle. Fonts municipals han informat que els propietaris de l'animal van justificar el trasllat al maleter perquè la que anaven a recórrer era una «distància curta» i perquè era ja de nit. Els agents van derivar a l'animal al Centre de Protecció Animal, on posteriorment els seus amos van poder recollir-la.

 

La policia els va aconsellar desplaçar a la cabra en un transportí en successius viatges. L'animal es troba en bon estat, segons les mateixes fonts.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris