IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La posició de les antenes del router per millorar el senyal Wifi

La posició de les antenes no serveix per augmentar la velocitat de connexió, però si per optimitzar la recepció de senyal sense cables

El senyal de Wifi pot ser un dels mals de cap més importants als domicilis actuals pel fet de no rebre senyal d'internet a totes les zones de l'habitatge. Una de les coses que podem fer per millorar aquest senyal és canviar la posició de les antenes del nostre router. El senyal de Wifi es propaga com les ones de ràdio. La posició de les antenes no serveix per augmentar la velocitat de connexió, però si per optimitzar la recepció de senyal sense cables. En un vídeo on es donen consells per aconseguir un Wifi més ràpid, s'explica que en els routers que tenen dues antenes externes, hi ha la possibilitat de posar una en posició vertical i l'altra en horitzontal, ja que, així, «la recepció es maximitza quan tant l'antena del client com la del punt d'accés coincideixen en la seva polarització», explica All Watt, exenginyer d'Apple.

Els ordinadors portàtils normalment porten les antenes en horitzontal, per tant reben millor el senyal sense fil quan prové d'una antena que està col·locada en posició vertical, mentre que els dispositius mòbils ho reben millor d'una en posició horitzontal. Això passa perquè les ones de ràdio dels routers són en forma de dònut i s'envien perpendicularment a l'antena.


Comentaris

envia el comentari