rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La postura en què dorms diu molt de la teva personalitat

Veient com dorm algú podem deduir diverses coses sobre els seus hàbits i preocupacions

Les postures més habituals a l'hora de dormir diuen molt de la nostra personalitat i dels nostres hàbits i preocupacions, això és el que es desprèn d'un estudi realitzat al Regne Unit, que comparteix Telecinco. La investigació conclou que cada postura està associada amb un perfil de personalitat diferent.

 

1. Posició fetal: dormir de costat, encorbat i amb els genolls cap al pit, una postura similar a la que tenen els bebès al ventre matern, és una de les més populars a l'hora de dormir, sobretot entre les dones. Aquesta posició es relaciona amb la sensibilitat emocional i una tendència cap a les relacions intenses. Les persones que dormen així, tendeixen a ser tímides al principi, però amables i afectuoses un cop agafen confiança.

 

2. Posició «tronc»: dormir ben recte, de costat amb les cames estirades i juntes, i és una postura que acostuma a representar a persones molt socials, desinhibides i sense complexes.

 

3. Posició de «prec»: dormir de costat amb les cames doblegades cap endavant i les mans estirades és propi de persones obertes i socials, però lleugerament cíniques i amb tendència a no confiar en els altres. Acostumen a ser tossuts i els costa molt canviar d'opinió.

 

4. Posició de «soldat»: dormir de cara amunt, amb les cames estirades i una mica separades, i els braços als costats, acostuma a ser típic de persones reservades i introvertides, però també lleials i protectors amb els seus éssers estimats.

 

5. Posició «caiguda lliure»: dormir de panxa avall amb el cap girat cap a un costat i un braç sota el coixí, com acabat de caure del cel, per això té aquest nom, representa a persones molt socials, extravertides i descarades, però també molt sensibles. Els qui dormen així són grans amants de la llibertat i no els agrada que els diguin què han de fer.

 

6. Posició d'«estrella»: les persones que dormen de panxa enlaire amb les cames semi flexionades o estirades i els braços envoltant el coixí, acostumen a ser bons amics i estan sempre disposats a escoltar i ajudar els altres.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris