IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La postura sexual que causa més trencaments de penis

Encara que el membre genital masculí no tingui os, pot sofrir una fractura

El trencament de penis s'acostuma a donar durant relacions sexuals brusques | Cedida

No és una lesió molt comuna, li passa a un de cada 100.000 homes, però el trencament de penis existeix i acostuma a donar-se durant una relació sexual especialment brusca. Malgrat que l'aparell reproductor masculí no té os, si se'l sotmet a una flexibilitat més alta de la que té de forma natural es pot produir un trencament de la túnica albugínia, l'embolcall fibrós dels cossos cavernosos del penis. Com explica la uròloga de l'hospital Reina Sofia de Tudela, Rocío Serra, «es produeix una relaxació del múscul llis de la paret del teixit vascular omplint el penis de sang i el sistema de drenatge venós es comprimeix entre la túnica albugínia i la fàscia de Buck». De forma una mica més senzilla ho explica la revista Men's Health quan el compara a: «el tacte esponjós habitual d'un espagueti aldente esdevé la rigidesa dun espagueti cru». 

Així doncs, segons explica El Confidencial, si aquesta fractura es produeix, entre el 30% i 50% dels casos, s'escoltarà un so similar al d'un os quan es trenca. A més de l'espetec es pot reconèixer la lesió per la inflor produïda a la zona, la fi immediata de l'erecció o el canvi de color. Davant aquests símptomes els metges recomanen aplicar gel a la zona, mai directament sobre la pell, i acudir a urgències de manera immediata ja que el tractament inadequat d'aquesta fractura pot comportar a deformitats permanents, curvatures en l'erecció, disfunció erèctil o dolor durant el sexe.

La postura de «l'amazona» és la més perillosa | fd

 

Davant d'aquest problema masculí, l' Escuela Médica de la Universidad Estatal de Campinas, al Brasil, ha confeccionat un estudi en el qual assegura que en la majoria de casos el problema s'havia produït durant la postura de «l'amazona», en què la dona està a sobre i de cara a l'home. La segona pitjor, encara que molt allunyada d'aquesta primera, és la de «el perrito» en què l'home penetra a la dona des del darrere mentre ella està a «quatre potes». Dels 44 homes que van participar en l'estudi 28 casos provenien de relacions heterosexuals, quatre de trobades homosexuals i sis d'ells eren deguts a la masturbació.

Finalment, els metges asseguren que la velocitat i la força durant les relacions també són definitives en aquest tipus de lesions i, per tant, recomanen tenir cura i intentar evitar qualsevol postura que forci massa l'angle de curvatura del membre.


Comentaris

envia el comentari