IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La resposta d'un infant a un examen de matemàtiques que indigna la xarxa

Milions d'usuaris s'han queixat a través d'internet després que una professora marques com a incorrecte a la resposta d'un nen

Imatge de la resposta de l'alumne. Foto: Rolloid.net.

 

 

Milions d'usuaris s'han indignat a través d'internet després que una professora marques com a incorrecte a la resposta d'un nen en un examen de matemàtiques: «5+5+5=15». Tal com explica el portal rolloid.net, la pregunta a l'examen de matemàtiques demanava que es fessin les sumes repetitives (multiplicacions) per resoldre quan és 5x3.

La pregunta forma part dels estàndards d'ensenyança comuns per als infants de tercer curs de l'assignatura de matemàtiques. Tot i això, la guia exposa que has d'entendre 5x3 com cinc grups de tres i no tres grups de cinc.

  

La reacció de la seva professora no va acabar aquí, sinó que també li van esborrar una altra resposta, on havia dibuixat sis files de quatres en lloc de quatre files de sis. L'examen va ser penjat a Imgur i Reddit i la reacció de molts usuaris va ser la d'indignació perquè «la professora segueix al peu de la lletra».

  

En aquesta línia, un dels usuaris va afirmar que «així que ara simplement agafades un noi que li van bé les matemàtiques, el confons i li baixes els ànims per capficar-te en coses que no tenen la menor importància».


Comentaris

envia el comentari